Chris Evans reageert op vraag of hij terugkeert als Captain America

Chris Evans reageert op vraag of hij terugkeert als Captain America

De kans lijkt klein maar zeg nooit nooit...

Chris Evans zit niet stil. De acteur speelt in de nodige blockbusters die deze zomer nog uitkomen. Denk bijvoorbeeld maar aan The Gray Man en Lightyear. De geliefde acteur geeft dan ook de nodige interviews en tijdens een recent gesprek liet hij zich uit over een mogelijke terugkeer als Captain America!

Een lange tijd was Evans een van de belangrijkste gezichten in het MCU. De acteur was een van de originele en belangrijkste leden van de Avengers en kreeg zelf ook de nodige solo-films, maar hij gaf het stokje over aan Sam Wilson (acteur Anthony Mackie), de nieuwe Captain America.

Tijd
Nu heeft Evans dus weer meer vrije tijd, waardoor hij zich kan focussen en bezig houden met andere projecten, maar misschien keert hij toch wel weer terug als de wereldberoemde superheld. Tijdens een recent interview werd hij hiernaar gevraagd en zijn antwoord was als volgt, aangezien de nodige mensen hopen dat hij toch nog eens terugkeert.

"Ik wil niemand teleurstellen, maar het is lastig om terug te keren. Het was namelijk een geweldig verhaal en ik ben erg blij met hoe het allemaal verlopen is. Het is dan ook heel dierbaar avontuur voor mij geweest".

Uitzondering
De acteur sluit het echter niet helemaal uit: "Mocht ik echt terugkeren, dan zou het wel echt helemaal moeten kloppen. Het zou echt perfect moeten zijn. Maar als ik heel eerlijk ben, zou ik het ook best wel eng vinden om verder te gaan met een al afgerond verhaal. Het zou echt een hele lastige opgave zijn..."

NieuwsFilm

meest populair