3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
De razendsnelle egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stelen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig. De overheid wil hem vangen en huurt daarvoor Dr. Robotnik in. Gelukkig is politieagent Tom bereid om Sonic te helpen. Samen nemen ze het op tegen de knettergekke Robotnik.

Enola Holmes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a.
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar oudere broers Sherlock en Mycroft in - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die het doelwit blijkt van een moordcomplot. Aan de slimme, rebelse Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.

Yes Day (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Miguel Arteta | Cast: Jennifer Garner, Edgar Ramírez, Jenna Ortega, e.a.
De ooit zo heerlijk positieve Allison en Carlos zeiden destijds tegen alles wat ze maar tegenkwamen ja, maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig is het vaste antwoord van het stel nee. Hun drie kinderen weten hun ouders echter te overtuigen om een dag lang alleen maar ja te zeggen. Dat leidt tot een hoop gekke wensen en een dag vol avontuur.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair