'Jurassic World Dominion'-kijkers zijn volledig verdeeld over het verhaal

'Jurassic World Dominion'-kijkers zijn volledig verdeeld over het verhaal

Is dit nou goed?

Jurassic World Dominion is nu in de bioscoop te zien. Ondanks de matige recensies, boekt de film groot succes aan de box office.

De film Jurassic World Dominion scoort op Rotten Tomatoes slechts 31 procent bij critici. Het publiek geeft een veel hoger cijfer voor de nieuwe dino-film: 80% is positief! Maar hoewel heel wat fans blijken te genieten van de film, zijn er ook genoeg mensen te vinden die kritisch zijn op een van de belangrijkste punten van de film.

Jurassic World Dominion
In het verhaal van Jurassic World Dominion zijn het de gigantische sprinkhanen waar fans bepaald niet blij van worden. Die vormen in de film een grotere bedreiging van de dinosaurussen die over de Aarde wandelen.

Veel mensen zijn geen fan van de insecten in Jurassic World Dominion, anderen vinden het juist een interessante keuze die verbonden is aan de thematiek van de films.

Het leidt allemaal tot een levendige discussie op Twitter over of Jurassic World Dominion nou een goede film is of niet. Heel wat mensen hadden liever meer dinosaurussen gezien, anderen vinden het plot zoals het nu was goed.

Hieronder doen we een greep uit de discussies op Twitter over Jurassic World Dominion:



NieuwsFilm

meest populair