Zeer goed nieuws rond 'Deadpool 3' met Ryan Reynolds

Zeer goed nieuws rond 'Deadpool 3' met Ryan Reynolds

Ryan Reynolds-film Deadpool 3 boekt vooruitgang.

Het begint erop te lijken dat Deadpool 3 verder onderweg is dan gedacht. Rhett Reese en Paul Wernick zijn terug voor de franchise, en werken momenteel aan het scenario van deze afsluiter van de filmtrilogie.

Niet alleen werkt het duo van Reese en Wernick aan het scenario voor Deadpool 3. Ook is Shawn Levy al aangetrokken als regisseur. En nu lijkt het erop dat er nog een belangrijk crewlid gevonden is voor Deadpool 3.

Deadpool 3-crew
DiscussingFilm meldt dat production designer Raymond Chan getekend heeft voor Deadpool 3.

Chan heeft een indrukwekkend cv in Hollywood, onder meer binnen het bredere Marvel Cinematic Universe. Hij won diverse prijzen voor zijn werk als production designer.

Reese vertelde recent nog dat Deadpool 3 zo lang op zich laat wachten omdat iedereen er de best mogelijke film mogelijk van wil maken.

"We willen dat het geweldig wordt," aldus Reese in het recente interview. "We bevinden ons in het laboratorium en werken eraan met Ryan Reynolds, op continue basis, en vinden het allemaal enorm amusant."

Het verhaal van Deadpool 3 is nog onbekend. Wel is bekend dat de film zich binnen het MCU af zal spelen én een R-Rating krijgt.

NieuwsFilm

meest populair