Regisseur over volledig geschrapte 'Star Wars'-film

Regisseur over volledig geschrapte 'Star Wars'-film

Fans waren benieuwd naar Colin Trevorrows film.

Jurassic World Dominion-regisseur Colin Trevorrow heeft onthuld hoe het voor hem voelt dat fans zo positief reageerden op zijn plan voor Star Wars Episode IX - Duel of the Fates.

Star Wars: The Rise of Skywalker kwam in december 2019 uit in de bioscoop en werd door fans en critici bekritiseerd. Het rommelige plot maakte dat de film niet kon voldoen aan de verwachtingen.

Duel of the Fates
Oorspronkelijk zou Colin Trevorrow de film maken, met toen nog de titel Duel of the Fates. Die kwam er niet, maar het verhaal en het script lekten wel uit. En konden op positieve reacties van fans rekenen.

"Eerlijk gezegd, en ik bedoel, we zitten nu in 2022, kan ik je zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat Kathy en ik wisten dat we nooit samen een film zouden maken waar we allebei trots op konden zijn," begon Trevorrow.

"Zij doet dit al zo ontzettend lang en geeft echt om mij. Ik geef om haar en haar familie. En Frank en ik werken nog altijd samen. Ik maak onderdeel uit van deze groep ongelofelijke filmmakers, dus het was wel een complex moment."

"Nu heb ik dit kunnen doen en het gevoel van: ik ben echt blij deze kans gehad te hebben. Oprecht, diep, diep tevreden. Ik waardeer dat zij de wijsheid had om iets te zien dat ik eerlijk gezegd niet kon zien, omdat ik zo diep zat in het verhaal dat ik wilde vertellen."

Creatieve verschillen lijken hier echt het probleem te zijn geweest. Gek is dat niet, want er stond enorme druk op Lucasfilm om een film te maken die na het tegenvallende (?) achtste deel kon voldoen aan de hoge verwachtingen.

NieuwsFilm

meest populair