Bond-girl Léa Seydoux over het choquerende 'No Time to Die'-einde

Bond-girl Léa Seydoux over het choquerende 'No Time to Die'-einde

Spoilers volgen!

Daniel Craigs avontuur als James Bond zit er op. De acteur keerde nog een laatste keer terug als 007 in No Time to Die, waarin hij wederom naast Léa Seydoux als Madeleine Swann is te zien. Laatstgenoemde laat zich nu uit over het einde van de film. Attentie: SPOILERS volgen!

Seydoux duikt in de film opnieuw op als psychotherapeut Dr. Madeline Swann, nadat ze voor het eerst werd geïntroduceerd in Spectre. Ook in No Time to Die speelt ze weer een cruciale rol. Niet alleen heeft ze een relatie met Bond, ze is ook de moeder van zijn dochter, Mathilde.

Einde
Seydoux is een van de weinige 'Bond-girls' die in twee opeenvolgende Bond-films verscheen. Dit kan alleen nog gezegd worden over actrice Eunice Gayson als Sylvia Trench in Dr. No en From Russia With Love.

De relatie die Swann heeft met Bond is dan ook behoorlijk bijzonder. Op het einde van de film offert hij zichzelf zelfs op, om ervoor te zorgen dat Madeleine en Mathilde veilig zijn. Seydoux laat nu weten hoe het was om het script te lezen.

Lastig
Zo zegt de actrice: "Ik weet nog goed toen ik die scène las. Ik kan nog steeds niet geloven dat ze dit besluit hebben genomen en dat hij er 'niet meer is'. Het was lastig om dat zo'n lange tijd geheim te houden, want het maakte me echt verdrietig. Ik had er moeite mee, maar ik hoop dat ze een goede manier vinden om... Tja, je weet wel, hem terug te brengen".

De laatste regel van de blockbuster is 'James Bond shall return' al blijft het natuurlijk nog de vraag hoe ze dit gaan doen. Misschien gaat het over een volledige reboot, waardoor het dus ook verre van zeker is of Seydoux überhaupt nog terugkeert.

NieuwsFilm

meest populair