Chris Hemsworth wil maar wat graag meer Star Trek-films maken

Chris Hemsworth wil maar wat graag meer Star Trek-films maken

Als J.J. Abrams hem opbelt is de acteur er klaar voor!

Chris Hemsworth weet hoe het is om in grote films te spelen. De acteur was al in behoorlijk wat blockbusters te zien en maakt een belangrijk deel uit van het MCU. Toch heeft hij zijn zinnen nu weer gezet op een andere bekende franchise: Star Trek.

Hemsworth was al te zien in Star Trek (2009). Hoewel hij niet heel erg lang in de film te zien is, speelt hij wel een belangrijke rol, namelijk die van George Kirk, vader van James T. Kirk (gespeeld door Chris Pine). Hemsworth laat nu weten terug te willen keren.

Meer
De Australische spierbundel zou graag opnieuw met regisseur J.J. Abrams willen werken: "Als J.J. me morgen belt en zegt: 'Chris Pine en ik willen wederom een Star Trek film maken, doe je mee?' dan twijfel ik geen seconde. Ik zou zeggen: 'Ja, laten we ervoor gaan!'"

Dankzij de Star Trek-films kreeg de carrière van Hemsworth ook een boost. Zo vervolgt hij: "Ik kreeg in een keer meer telefoontjes voor verschillende films en rollen. Zo had ik al een paar keer auditie gedaan voor Thor vóór Star Trek, maar ná de Star Trek-films namen ze pas contact op".

Succes
"Regisseur Kenneth Branagh had de film dan ook gezien" gaat Hemsworth verder. "Ook denk ik dat hij een gesprek heeft gehad met JJ, en dat me dat echt wel enorm heeft geholpen Thor te worden!"

NieuwsFilm

meest populair