Amber Heard geeft niet op: "Je mag me haten maar dit was een oneerlijk proces!"

Amber Heard geeft niet op: "Je mag me haten maar dit was een oneerlijk proces!"

De actrice laat zich in een recent interview uit over de beroemde rechtszaak.

Johnny Depp mag dan wel de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard gewonnen hebben, de Aquaman-actrice geeft nog niet op. Recentelijk zei haar advocate dat ze opnieuw naar de rechtszaal willen en tijdens een recent interview laat Heard weten dat het proces 'niet eerlijk' was.

Tijdens een interview laat de actrice zich uit over de rechtszaak. Zo begint Heard door te zeggen dat ze de mensen die Depp steunen begrijpt: "Ik neem het ze niet kwalijk. Ik kan het zelfs wel begrijpen. Hij is een geliefd persoon en mensen hebben het gevoel dat ze hem kennen. Hij is een fantastische acteur".

Kritiek
Depp kreeg veel steun, maar Heard werd juist vaak met de grond gelijk gemaakt. Ook hier heeft ze geen moeite mee: "Het kan me niet schelen wat iedereen van me denkt, of welk oordeel ze vellen over wat er is gebeurd in mijn huis en mijn huwelijk".

"De meeste mensen weten niet wat zich er achter afgesloten deuren allemaal heeft afgespeeld, dus ik vat dit niet persoonlijk op". Wat de actrice wel vervelend vindt is dat het proces in haar ogen oneerlijk was.

Onterecht
Zo vervolgt de actrice: "Zelfs als iemand er zeker van is dat ik al deze haat verdien en denkt dat ik lieg, dan kan je me nog steeds niet in de ogen kijken en zeggen dat het eerlijk was. Je kan me gewoon niet vertellen dat je denkt dat dit een eerlijk proces is geweest".

NieuwsFilm

meest populair