'Gran Turismo' film van Neill Blomkamp heeft al een releasedatum

'Gran Turismo' film van Neill Blomkamp heeft al een releasedatum

Sony's nieuwe 'Gran Turismo' film releasedatum is al bekend, terwijl Neill Blomkamp pas net aan de slag is gegaan.

Nog vorige maand kregen we te horen dan Neill Blomkamp mogelijk de nieuwe Gran Turismo film van Sony zou gaan regisseren. Vandaag weten we dat het ook klopt en er is ook nog eens een releasedatum bekend.

Met Neill Blomkamp in de regisseursstoel ontwikkelt hij de film met behulp van een screenplay van Jason Hall. De productie van de film wordt gedaan door PlayStation Productions Asad Qizilbash, Carter Swan, Doug Belgrad en Dana Brunetti.

Met dit bericht lijkt het steeds populairder te worden om grote films en series te produceren die gebaseerd zijn op games. Naast Gran Turismo is er al een film in de maak van Ghosts of Tsushima en recentelijk hebben we mogen genieten van de Uncharted film. Naast deze projecten wordt er ook gewerkt aan series van God of War, Horizon: Zero Dawn, The Last of Us en Twisted Metal.

[b]'Gran Turismo' releasedatum[b]
Over het verhaal weet de studio ook wat los te laten. "Gran Turismo is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, in de film wordt de ultieme droomwens van een tiener vervult. De jongen in kwestie wint dankzij zijn gaming skills een aantal Nissan competities waarmee hij een daadwerkelijke racecoureur kan worden".

De releasedatum van Gran Turismo is geprikt op 11 augustus, 2023. Nog ruim een jaar wachten dus, maar gezien de snelheid van alle bekendmakingen over de film is dit al aardig dichtbij.

NieuwsFilm

meest populair