Netflix brengt trailer uit voor misdaad documentaire 'Girl in the Picture'

Netflix brengt trailer uit voor misdaad documentaire 'Girl in the Picture'

Weer een spannende misdaad documentaire die op Netflix verschijnt.

Netflix brengt een gloednieuwe trailer uit voor de misdaad documentaire 'Girl in the Picture', niet te verwarren met de andere twee documentaires Girl in the Picture uit 1957 en Girl in the Picture uit 1985. Het belooft een beangstigend verhaal over een vader en zijn dochter.

'Girl in the Picture' brengt een waargebeurd verhaal in kaart over een vrouw die al 30 jaar vermist is en haar eigen naam niet eens weet, de mysterieuze dood van haar moeder en de daaropvolgende kidnapping van haar zoon hebben de zaak opnieuw geopend. Tussen al deze krankzinnigheid is er ook nog een moordlustige voortvluchtige bij betrokken die al een langere tijd gezocht wordt door de overheid.

In de documentaire volgen we voornamelijk de bevindingen van onderzoeksjournalist Matt Birkbeck. De documentaire is in feite de verfilming van zijn prijswinnende boeken 'A beatiful Child' en de opvolger 'Finding Sharon'.

'Girl in the Picture' trailer
De documentaire wordt gemaakt door Skye Borgman, zij staat onder andere bekend om vergelijkbare documentaires zoals Abducted in Plain Sight en Axe to Grind.

'Girl in the Picture' is vanaf 6 juli exclusief te zien op Netflix.

Bekijk de trailer hier:


NieuwsFilm

meest populair