Amber Heard onder druk gezet tijdens interview: waar zijn die 7 miljoen dollar naartoe?

Amber Heard onder druk gezet tijdens interview: waar zijn die 7 miljoen dollar naartoe?

Het interview verliep iets anders dan gedacht.

Johnny Depp mag dan wel zijn rechtszaak van zijn ex Amber Heard gewonnen hebben, de actrice laat het er niet bij zitten. Hoewel zij opnieuw naar de rechtbank wil, aangezien ze in haar ogen een oneerlijk proces was, laat ze weten niks tegen Depp te hebben. Sterker nog, ze heeft nog steeds gevoelens voor hem.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin de Aquaman-ster liet weten niks tegen de Pirates of the Caribbean acteur te hebben. Ze neemt hem, en zijn fans, die hem enorm hebben gesteund, niks kwalijk. Ze zegt zelfs dat ze nog van hem houdt.

Interview
Zo zegt Heard tijdens een recent interview: "Vanaf de eerste dag van het proces heb ik al meteen gezegd dat ik nog van Johnny hou. Eerst was het met mijn hele hart, maar ik hou nog steeds van hem. Ik heb dan ook absoluut geen kwade gevoelens".

"Ik heb mijn uiterste best gedaan om onze gebroken relatie weer recht te zetten, maar het ging gewoon niet meer. Misschien is dat heel moeilijk te begrijpen, maar als je zoveel van iemand houdt, dan zet je alles op alles om het weer goed te maken. Helaas lukte dat niet..."

#MeToo
Tijdens het interview werd de actrice ook gevraagd of het haar bedoeling was om van een Depp een nieuwe #MeToo-slachtoffer te maken, maar daar heeft Heard eveneens een duidelijke mening over: "Nee, absoluut niet. Het ging niet om hem".

Het gesprek tussen Heard en Savannah Guthrie werd op een gegeven moment best wel ongemakkelijk, toen laatstgenoemde de actrice vroeg waarom zij de 7 miljoen dollar die ze had beloofd te doneren zelf had gehouden. Het antwoord van Heard was als volgt.

Onder druk
"Ik heb een belofte gedaan, en die belofte wordt op zijn tijd gedaan en..." zei Heard voordat ze onderbroken werd door Guthrie. Zo vraagt Guthrie: "Ja maar je zei: 'Ik heb gedoneerd'. Je weet dat dan iedereen denkt dat je het al geschonken hebt aan het goede doel, maar dat was dus niet het geval. Denk je dan niet dat de juryleden het gevoel hadden dat ze je op een leugen hadden betrapt?".

"Ik weet het niet" gaat Heard verder. "Een groot deel van dit proces was enkel en alleen bedoeld om mij met de grond gelijk te maken en om mij op elke mogelijke manier als een leugenaar te bestempelen".

NieuwsFilm

meest populair