Gigaflop 'Avatar: The Last Airbender' krijgt alsnog 3 (!) nieuwe films

Gigaflop 'Avatar: The Last Airbender' krijgt alsnog 3 (!) nieuwe films

Avatar: The Last Airbender breidt enorm uit.

Avatar: The Last Airbender staat op het punt een comeback te maken. Het team van Avatar Studios werkt er hard aan om die droom te vervullen.

Paramount heeft een topteam verzameld bij Avatar Studios om het universum van Aang flink uit te breiden. Een nieuw bericht over de franchise is live gegaan en onthult dat er maar liefst drie grote films in de maak zijn voor de komende jaren.

Drie Avatar-films
In een persbericht meldt Ramsey Naito, President, Animation & Development van Paramount Animation en Nickelodeon Animation: "Terwijl de oorspronkelijke bedenkers Mike en Bryan het Avatar-universum samen met ons uitbreiden, houden we het allemaal binnen de familie, want Lauren brengt hetzelfde soort expertise en prachtige werk dat ze in de oorspronkelijke serie meeneemt voor haar regietaken voor de komende bioscoopfilm."

Sinds februari 2021 bestaat Avatar Studios, met als hoofddoel om nieuwe content te maken, waaronder animatieseries en -films gebaseerd op het Avatar: The Last Airbender-universum.

Tijdens een aflevering van de officiële podcast Avatar: Braving the Elements, vertelde Konietzko dat hij en DiMartino een "erg ambitieus, gelaagd" plan hebben om diep te duiken in de "grote, rijke en grotendeels onverkende geschiedenis en toekomst van de Avatar-wereld."

Hij ging daarna nog door en vertelde: "Elk van de projecten heeft een eigen feeling, zijn eigen toon en look en tegelijk zullen ze allemaal trouw aan de Avatar-wereld voelen. Maar het worden wel allemaal andere uitdrukkingen daarvan, die het verdiepen en uitbreiden."

NieuwsFilm

meest populair