Chris Hemsworth geeft update over Hulk Hogan-biopic

Chris Hemsworth geeft update over Hulk Hogan-biopic

Todd Phillips moet de film regisseren, maar heeft het voorlopig druk met Joker 2...

Chris Hemsworth heeft een niet zo hoopvolle update gegeven over de status van de eerder aangekondigde biopic over prof-worstelaar Hulk Hogan. In 2019 werd al onthuld dat spierbundel Hemsworth de rol zou gaan spelen onder regie van Joker-regisseur Todd Phillips.

Hogan was met name in de jaren '80 een enorme worstel-ster. Later was hij beroemd door zijn reality-shows, maar raakte hij ook verwikkeld in een aantal schandalen. Ondanks deze controverse kan Hemsworth niet wachten om de iconische Hogan te spelen.

Goed voorbereid?
Fans merkten vorig jaar op dat de biceps van Hemsworth ongekend groot zijn in Thor: Love and Thunder, waardoor al snel werd gespeculeerd dat dit een stiekeme voorbereiding op de film over Hogan zou zijn.

Hemsworth werd afgelopen week door een worstel-journalist gevraagd naar de status vande biopic. Hij zei er het volgende over:

"Todd Phillips heeft het momenteel druk met Joker 2, en ik ben ook met andere films bezig geweest. Er worden nog steeds gesprekken over gevoerd, maar er moeten nog een hoop stappen gezet worden om de film te kunnen maken. En of mijn biceps al groot genoeg zijn? Nog niet!"

NieuwsFilm

meest populair