Video: Tom Hanks ongekend woest op fans die zijn vrouw bijna omduwen

Video: Tom Hanks ongekend woest op fans die zijn vrouw bijna omduwen

De normaal gesproken altijd zo nette en vriendelijke acteur heeft er even genoeg van!

Iedereen in Hollywood heeft eigenlijk alleen maar goede dingen over Tom Hanks te zeggen. De acteur speelde in diverse iconische films en wordt niet alleen gezien als een van de allerbeste acteurs, ook heeft hij veel over voor zijn fans. Recentelijk geen een fan hem wel iets te ver...

Afgelopen woensdag avond/nacht waren Hanks en zijn vrouw, Rita Wilson, op stap gegaan in New York om een hapje te eten. Meerdere fans wisten echter waar de Saving Private Ryan-acteur was en wachten hem op bij de uitgang.

Videootje
Wanneer de met een Oscar bekroonde acteur naar buiten komt met zijn vrouw stormen meerdere fans meteen op hem af. Het lijkt allemaal goed te gaan, totdat Wilson in de rug wordt geduwd en bijna omver valt.

Het is duidelijk dat zij schrikt en zij roept dan ook "Stop it!" maar het is voornamelijk Hanks die boos wordt. Zo hoor je hem duidelijk roepen: "Mijn vrouw? Back the f*ck off! Proberen jullie nu mijn vrouw om te duwen?!"

Boos
Vervolgens gaat het koppel meteen naar de auto en horen we nog een fan zich verontschuldigen, aangezien het niet met opzet gedaan lijkt te zijn, maar eerder een ongelukje toen de fan naar Hanks wilde gaan. Toch is de reactie van de acteur wel te begrijpen. Aangezien zijn sterrenstatus wordt hij altijd overal gevolgd en dit kan natuurlijk op een bepaald moment even iets teveel worden.

Bekijk het filmpje hieronder.



NieuwsFilm

meest populair