Amber Heard betrapt tijdens shoppen bij Amerikaanse 'Wibra' (foto)

Amber Heard betrapt tijdens shoppen bij Amerikaanse 'Wibra' (foto)

De actrice lijkt rekening te houden met de enorme schadevergoeding die ze aan haar ex-man Johnny Depp moet betalen.

Amber Heard moet zich aanpassen aan een nieuwe realiteit nu zij een forse schadevergoeding moet betalen aan haar ex-man Johnny Depp. De Aquaman-actrice werd gespot toen ze aan het shoppen was in een wel heel goedkope winkel.

Heard heeft als Hollywoodster heel wat miljoenen verdiend. Vanaf nu moet ze echter opletten met haar uitgaven; er hangt haar immers een claim van zo'n 8.3 miljoen dollar boven het hoofd.

Dit geld moet ze aan haar ex Johnny Depp betalen nadat hij een rechtszaak tegen haar vorige maand gewonnen heeft.

De acteur klaagde Heard aan vanwege een artikel waarin zij hem, zonder expliciet bij naam te noemen, beschuldigde van huiselijk geweld. Volgens de rechtbankjury kon Heard die beschuldigingen onvoldoende onderbouwen.

Goedkoop shoppen
Omstanders hebben Heard nu gespot in een filiaal van TJ Maxx, een winkel die over het algemeen goedkoper is dan andere plekken, in Bridgehampton, New York.

Daar was de bekendheid kleding aan het kopen met haar zus Whitney Henriquez, die ook heeft getuigd tijdens de rechtszaak.

Toen Heard doorhad dat ze werd gefotografeerd, dook ze snel weg. Het is niet bekend welke kledingstukken ze precies heeft gekocht. In haar mandje waren in ieder geval witte linnen broeken te zien.

Benieuwd naar deze foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm

meest populair