Idris Elba wordt flink toegetakeld in monsterfilm 'Beast'

Idris Elba wordt flink toegetakeld in monsterfilm 'Beast'

De James Bond-kandidaat neemt het op tegen een boze leeuw.

Nog altijd wordt Idris Elba gezien als een belangrijke kandidaat voor het spelen van de nieuwe James Bond. Elba is misschien al wat ouder, maar het zou een mooie keuze kunnen zijn. We zien hem binnenkort in ieder geval in een heel andere soort film.

In de film Beast neemt hij het niet op tegen een of andere schurk met een duivels plan om de aarde over te nemen (of te vernietigen), maar tegen een leeuw die niet zo blij is met de mensen in zijn omgeving.

De leeuw is namelijk een overlevende van bloeddorstige stropers die nu alle mensen als zijn vijand ziet. Het gevolg is een bloederige strijd op de savanne.

Bebloede Idris Elba op poster Beast
Nu hebben we hieronder de eerste poster voor Beast van regisseur Baltasar Kormákur (Everest, Contraband). Beast draait vanaf 11 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de afbeelding
Elba speelt in Beast de rol van het personage Dr. Nate Daniels. Hij is een man die onlangs weduwnaar is geworden. Hij reist terug naar Zuid-Afrika, omdat hij daar zijn vrouw voor het eerst tegenkwam. Samen met zijn dochters trekt hij door een wildreservaat dat wordt beheerd door zijn vriend en natuurbioloog Martin Battles, gespeeld door Sharlto Copley.



NieuwsFilm

meest populair