Johnny Depp lijkt nu weer welkom bij Disney

De acteur duikt op in Disneyland Parijs.

Bram de Groot 21 juni 2022 22:30 in Algemeen
Jarenlang was Johnny Depp niet welkom bij Disney. Het gedoe met zijn ex-vrouw Amber Heard was niet iets dat bij het imago van de grote studio past. Op zich begrijpelijk. Maar nu dat de naam van Depp redelijk lijkt gezuiverd, keert zijn gezicht opeens weer terug.

Tijdens een Pirates of the Caribbean-vuurwerkshow werd een projectie van Jack Sparrow van Depp geprojecteerd op het Magic Kingdom Castle in Disneyland Parijs. Dat is een primeur sinds Disney in 2018 afstand nam van Depp.

Nu lijkt het tij gekeerd, nadat Depp zijn spraakmakende proces tegen Heard recent won. De acteur zou een flinke schadevergoeding moeten krijgen van Heard.

Echte terugkeer van Depp naar Disney?
Of Depp ook terugkeert naar Disney om films met de studio te gaan maken, valt te betwijfelen. Tijdens het proces gaf hij aan dat niet te doen. Al weet je uiteraard maar nooit hoe overtuigend de nodige miljoenen kunnen zijn voor de acteur.

Disney werkt al jaren aan een nieuwe film in de Pirates of the Caribbean-filmreeks, maar veel vaart lijkt er niet in te zitten.NieuwsFilm