Netflix komt met nieuwe film 'Happy Ending'

Netflix komt met nieuwe film 'Happy Ending'

Een gaaf Nederlands project.

Netflix is onlangs stiekem begonnen met de opnames van Happy Ending, een nieuwe Nederlandse romkom met Gaite Jansen, Martijn Lakemeier en Joy Delima in de hoofdrol. De film draait om een vrouw die al sinds het begin van haar relatie haar orgasmes faket.

De film is een project van creatieveling Joosje Duk. Zij was een van de vijf scenarioschrijvers die vorig jaar de New Voices Script Contest van Netflix Nederland won. Duk zal de film ook zelf regisseren.

Met deze competitie hoopte de streamingdienst nieuw Nederlands talent te ontdekken. Hoewel er geen garanties werden gegeven, beloofde Netflix de winnende scripts serieus te overwegen om in productie te nemen. Dat is nu dus ook gebeurd.

Bijzondere ervaring
"Toen ik vorig jaar werd geselecteerd, durfde ik niet te dromen dat ik anderhalf jaar later op de set van mijn eerste speelfilm zou staan met een geweldige cast en crew", laat Duk weten in een statement. "Ik ben Netflix ontzettend dankbaar voor deze kans".

Topkapi Films, bekend van Instinct en Girl, produceert de film. Het is de bedoeling dat Happy Ending ergens volgend jaar op het platform verschijnt. Netflix zal de romkom wereldwijd uitbrengen.

NieuwsFilm

meest populair