Bradley Cooper over hatelijke acteurs die kritiek hadden op zijn Oscarnominaties

De acteur begrijpt niet hoe sommige bekendheden zo kunnen reageren.

Wouter Drummen 21 juni 2022 20:30 in Algemeen
Bradley Cooper is een vandaag de dag een bekend gezicht in Hollywood. De acteur scoort de ene na de andere grote rol en werd ook maar liefst negen keer genomineerd voor verschillende Oscars. Toch kreeg hij hier ook kritiek voor van enkele collega's, waar hij zich nu over uitlaat.

De acteur maakte dankzij zijn (hoofd)rollen in Silver Lingings Playbook, American Hustle, American Sniper én A Star is Born kans op het felbegeerde gouden beeldje, terwijl hij ook als producent voor o.a. Joker en Nightmare Alley kon winnen. Het kwam er echter nooit van, al is dit volgens sommige sterren logisch.

Reactie
Tijdens een recente podcast liet Cooper weten dat sommige bekende sterren hem hierover kwamen treiteren. Helaas noemt hij beide beroemdheden niet bij naam, maar deelt hij wel zijn verhaal: "De eerste keer kwam een bekende filmmaker met een actrice op me af en zei: 'In welke wereld leven we dat jij al zoveel nominaties hebt en zij maar drie?'". De reactie van de acteur was niet mals.

"Ik was toen echt van: 'Waarom ben jij zo'n l*l? Go f*ck yourself'". Daar blijft het echter niet bij, want al eerder in zijn carrière kwam een andere bekende actrice op Cooper af, om te zeggen dat hij verdiende genomineerd te worden voor Silver Lingings Playbook, maar niet om te winnen.

Vervelend
Ook dit vond Cooper natuurlijk niet leuk om te horen: "Ik weet nog dat ik dacht van 'hoe stom kun je zijn door dat zo te zeggen?' Dan moet je toch echt wel f*cking dom zijn'. Ik weet niet wat het is, maar soms reageren bepaalde bekendheden echt belachelijk".

NieuwsFilm