Dit gebeurt er als MCU acteurs spoilers delen, onthuld door Marvel advocaat

Dit gebeurt er als MCU acteurs spoilers delen, onthuld door Marvel advocaat

Marvel Studios' voormalig hoofd productie advocaat Paul Sarker onthult wat er kan gebeuren als een acteur zijn contract verbreekt door MCU spoilers te delen.

De MCU is uitgegroeid tot een van de meest waardevolle mediafranchises ter wereld, waarbij het onderling verbonden verhaal een van de geheimen van het succes is. Het uitgangspunt dat wat er gebeurt in de solo-ontmoetingen van één held gevolgen kan hebben voor alle andere helden, betekent dat bepaalde verhaallijnen van tevoren worden gepland.

Dit heeft ertoe geleid dat de studio's hun scripts extreem beschermen. De grootste beproevingen voor acteurs zijn de persconferenties, waarbij ze vaak een project moeten promoten zonder er echt over te kunnen praten.


Bekijk de afbeelding

Gevolgen
Nu hebben fans die zich lang hebben afgevraagd wat de werkelijke gevolgen zijn van het laten vallen van Marvel spoilers hun antwoord. Tijdens een Reddit AMA zei Paul Sarker, voormalig hoofd productieadvocaat van Marvel Studios, dat het onthullen van geheimen contractbreuk zou zijn, waardoor ze aangeklaagd zouden kunnen worden voor schade.Hoewel Marvel-fans vast wel een paar gevallen kunnen bedenken waarin acteurs per ongeluk spoilers hebben gedeeld, zoals Mark Ruffalo die per ongeluk de audio van Thor: Ragnarok livestreamde en Tom Holland die al meerdere keren plot punten heeft gespoiled, heeft geen van deze sterren als gevolg daarvan een rechtszaak aan zijn broek gekregen. Iemand aanklagen voor contractbreuk zou zo goed als het einde van de werkrelatie betekenen.


Bekijk de afbeelding

Tot nu toe hebben de meeste gevallen waarin Marvel acteurs MCU spoilers onthulden in het voordeel van de studio gewerkt, omdat ze voor extra publiciteit zorgen. Het is duidelijk dat dit niet de gewenste situatie is, en daarom heeft Ms. Marvel's Iman Vellani Feige beloofd dat ze niet nog een Holland zal zijn waar de studio mee te maken krijgt.

NieuwsFilm

meest populair