Marvel Studios-fans weten het zeker: dit is waar het grotere verhaal nu om draait

Secret Wars!?

Jim Pedd 22 juni 2022 20:30 in Algemeen
Na een paar hobbels en wat vertraging, nadert Marvel Studios langzaamaan het einde van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe.

Phase 1-3, ook wel bekend als de Infinity Saga, leidde uiteindelijk tot een confrontatie tussen heel wat superhelden en Thanos. Allemaal in een strijd over de Infinity Stones en het lot van de helft van al het leven. Maar met dat gevecht in de achteruitkijkspiegel, wendt Marvel Studios zijn blik vooruit.

Dit is de toekomst van het Marvel Cinematic Universe
Marvel Studios-baas Kevin Feige hintte er al naar dat deze zomer wel moet blijken wat de toekomst brengt naar het Marvel Cinematic Universe.

Fans zijn er inmiddels van overtuigd dat dit de Secret Wars wordt.

"Nu we het einde van Phase 4 bereiken, denk ik dat mensen zullen zien waar deze nieuwe saga naartoe werkt," onthulde Feige tegenover Total Film. "Er zijn heel wat aanwijzingen geweest denk ik zo, in elk geval voor mij, van waar deze hele saga nu heengaat. Maar we zullen daar de komende maanden directer over zijn, een plan neerleggen, zodat het publiek dat het grotere plaatje wil zien, ook klein, klein, klein beetje meer van de routekaart kan zien."

Dat Kang the Conquerer zijn debuut maakte en er al over 'incursions' gesproken wordt, wijst op de Secret Wars. Dat vinden ook al deze fans:NieuwsFilm