Deze spionagefilm is sterk bekeken op Netflix

Deze spionagefilm is sterk bekeken op Netflix

Spy Kids verovert de streamer.

Het aanbod op Netflix loopt flink uiteen en dat betekent ook dat de streamer ook uiteenlopende films online zet. Recent heeft Netflix drie van de bekende Spy Kids-films online gezet.

De eerste film uit 2001 is nu de Netflix Top 10 binnengekomen, vooralsnog op plek tien. De film werd geregisseerd door Robert Rodriguez, die even geleden voor Netflix het vergelijkbare We Can Be Heroes opnam.

In 2001 was Spy Kids een groot succes. Er werd namelijk bijna $150 miljoen opgehaald met medewerking van namen als Antonio Banderas, Carla Gugino, Alan Cumming, Teri Hatcher, Cheech Marin, Danny Trejo en Robert Patrick.

Spy Kids nu op Netflix
De eerste film werd ook erg sterk ontvangen en staat op een uitstekende 93 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. "Een kinetische en leuke film die kinderen van alle leeftijden zeker zal boeien," luidt de korte critics consensus.

In Spy Kids zijn Juni en Carmen de zoon en dochter van twee internationale ex-superspionnen. Wanneer een aantal ex-collega´s worden ontvoerd, komen hun ouders opnieuw in actie. Dit plan mislukt volledig, waardoor de twee in gevangenschap belanden. Het lot van de familie ligt nu in handen van Juni en Carmen, die razendsnel het spionnenvak onder de knie moeten zien te krijgen.

Wil jij Spy Kids en de andere films een kans geven, dan kun je ze hier op Netflix vinden.



NieuwsFilm

meest populair