Sebastian Stan speelt de hoofdrol in A24's 'A Different Man'

Sebastian Stan, Renate Reinsve, en Adam Pearson zijn allemaal klaar om de hoofdrollen te spelen in de aankomende A24 psychologische thriller A Different Man.

Zoe van Leeuwen 23 juni 2022 08:30 in Algemeen
De film, geregisseerd door Aaron Schimberg, volgt Edward, een outcast die op zoek is naar een nieuw leven en een frisse start. Na een reconstructieve operatie aan zijn gezicht, raakt hij gefixeerd op een man die de hoofdrol speelt in een toneelproductie gebaseerd op zijn vroegere leven. Schimberg zal ook de film schrijven en de productie zal volgende maand beginnen.
Sebastian Stan heeft al een succesvol 2022, aangezien de acteur niet alleen lovende kritieken kreeg voor zijn vertolking van Tommy Lee in Hulu's Pam & Tommy miniserie, maar hij ook de hoofdrol speelde in de Hulu komedie thriller Fresh.
Renate Reinsve is een Noorse actrice die vooral bekend is van haar rol in The Worst Person in the World uit 2021, een rol die haar de prijs voor Beste Actrice opleverde op het Filmfestival van Cannes in 2021. Adam Pearson was voor het laatst te zien in Aaron Schimberg's film Chained for Life uit 2018, en was ook te zien in Rodentia en Under the Skin.

NieuwsFilm