Charlize Theron deelt eerste kiekjes van 'The Old Guard' vervolg

Opnieuw keiharde actie!

Wouter Drummen 23 juni 2022 14:42 in Algemeen
The Old Guard was een mega-succes voor Netflix, dus het is niet zo heel gek dat de streaminggigant besloot met een vervolg te komen. Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt, dus hoofdrolspeelster Charlize Theron deelt een paar kiekjes met haar fans.

Hoewel de film niet alleen maar goede recensies kreeg, werd de keiharde actiefilm wel enorm veel bekeken, waardoor het bij de succesvolste Netflix-films hoort. Niet zo heel gek dus dat er een vervolg komt.

Verhaal
In het eerste deel volgen we Andy (Theron) en haar groepje huurlingen die in het diepste geheim missies uitvoeren. Dat doen ze al eeuwen, want het team is onsterfelijk. Als die krachten plotseling bekend worden, is het aan Andy en Nile (een nieuwe rekruut), om de bedreiging te elimineren die hun krachten wil repliceren en gebruiken om er geld mee te verdienen.

Theron en haar groep keren allemaal terug voor de sequel, maar andere grote namen zoals Uma Thurman (Kill Bill) en Henry Golding (The Gentlemen) hebben eveneens getekend voor het vervolg.

Laatstgenoemde is op de foto te zien, maar Thurman ontbreekt. Ook is Matthias Schoenaerts niet aanwezig op het kiekje, maar dat zou enkel en alleen komen omdat beide acteurs die dag geen opnames hadden.

Vervolg
Het is nog niet geheel duidelijk waar het vervolg over gaat, maar het lijkt erop dat Andy het met haar groep op gaat nemen tegen de verrader Booker (Schoenaerts) en hun oud teamgenoot Quynh (Veronica Ngo). Het verhaal lijkt dan ook gebaseerd te zijn op de tweede graphic novel, genaamd Old Guard: Force Multiplied.

Regisseuse Gina Prince-Bythewood zal echter niet opnieuw van de partij zijn. Zij werd namelijk vervangen door Victoria Mahoney, o.a. bekend van Lovecraft Country. Bekijk de setfoto's hieronder.NieuwsFilm