Speelt deze 'Evil Dead'-legende dé grote slechterik in live-action 'Hercules'?

Bruce Campbell ziet het zelf wel zitten!

Wouter Drummen 23 juni 2022 15:45 in Algemeen
Er gaan al een tijd lang geruchten rond over een Hercules live action remake. De laatste jaren maakt Disney graag zulke films. Denk bijvoorbeeld maar aan o.a. The Lion King, The Beauty and the Beast en Aladdin. Nu lijkt het erop dat het Huis van de Muis dé grote schurk heeft gevonden.

In de animatiefilm maakt Hades Hercules het leven behoorlijk moeilijk. De schurk ontvoert Hercules, de zoon van Zeus, al op een jonge leeftijd van de berg Olympus, dus hij zal wederom een belangrijke rol spelen in de live-action remake. Het schijnt dat Bruce Campbell nu wordt overwogen voor de rol.

Carrière
Campbell, voornamelijk bekend van de iconische Evil Dead-franchise, was recentelijk nog te zien in de blockbuster Doctor Strange in the Multiverse of Madness Nu schijnt hij dus opnieuw te gaan tekenen voor een ander groot project, dat normaal gesproken door niemand anders dan Guy Ritchie wordt gemaakt.

Het gerucht doet namelijk de ronde dat de acteur al door Disney werd gecontacteerd. Er wordt tamelijk veel over gesproken, waardoor de acteur er op zijn Twitter-pagina zelf ook even op reageert. Het is duidelijk dat hij het zelf ook wel ziet zitten.NieuwsFilm