Topacteurs Nicole Kidman en Javier Bardem opnieuw samen in grote film

De twee zullen te horen zijn in de animatiefilm 'Spellbound'

Wouter Drummen 23 juni 2022 16:03 in Algemeen
Nicole Kidman en Javier Bardem horen al decennialang bij de bekendste en geliefdste acteurs in Hollywood. Niet zo heel lang geleden waren de twee Oscar bekroonde acteurs samen te zien in Being the Ricardos en nu hebben ze wederom getekend voor hetzelfde project.

Ze zullen opnieuw herenigd worden voor Spellbound, een animatiefilm van Apple TV+. Het verhaal speelt zich af in de magische wereld van Lumbria, en volgt Ellian, een jonge prinses die volwassen wordt. Ze moet gebruik maken van haar magische krachten om haar familie en koninkrijk te verdedigen wanneer duistere krachten voor grote problemen zorgen.

Cast
Apple heeft de smaak goed te pakken. De eerste animatiefilm van de studio, genaamd Luck, moet deze zomer nog uitkomen, maar ze gaan alweer snel door met Spellbound. Kidman en Bardem zijn niet de enige grote namen die tekenden voor de film. Rachel Zegler, o.a. bekend van West Side Story, neemt de hoofdrol op zich.

Kidman zal te horen zijn als Ellsmere, de vriendelijke maar erg precieze koningin van Lumbria. Bardem speelt haar man, de opschepperige maar grootmoedige koning. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor John Lithgow, Jenifer Lewis, Nathan Lane, André De Shields en Jordan Fisher.

Erg lang zullen we niet op de film te hoeven wachten, aangezien Spellbound al in november te zien zal zijn.

NieuwsFilm