Deadpool gaat Sony-film 'Morbius' op de hak nemen in derde film

Scenarioschrijvers Rhett Reese en Paul Wernick staan open voor het idee.

Jeffrey Kouters 23 juni 2022 16:21 in Algemeen
Deadpool zal de Sony-film Morbius mogelijk niet besparen in zijn derde film. Scenarioschrijvers Rhett Reese en Paul Wernick overwegen namelijk een grap over de levende vampier, gespeeld door Jared Leto, te verwerken in hun script.

Morbius werd niet bepaald warm ontvangen door de critici en fans. Op social media werden al snel allerlei memes gepost.

Alle aandacht leidde er zelfs toe dat Sony besloot om Morbius opnieuw in de bioscoop uit te brengen. Een misrekening, want die extra release werd niet het succes waar de studio vast op gehoopt had.

Makkelijk slachtoffer
Deadpool staat erom bekend alles en iedereen op de hak te nemen. Marvels hofnar, voorheen in handen van filmstudio Fox, is zich ervan bewust dat hij een filmpersonage is en ook spreekt hij het publiek direct aan. Gaat dit ook met Morbius gebeuren?

"We hebben de film nog niet gezien en hadden ook nog niet over de memes gehoord, maar deze staan nu absoluut op onze radar", reageren scenarioschrijvers Rhett Reese en Paul Wernick wanneer hen in een podcast naar de film wordt gevraagd.

De twee laten weten absoluut bereid te zijn om een grap over Morbius te verwerken in hun script voor de derde film. "We kunnen nu niet anders", besluiten ze.

NieuwsFilm