'Avatar: The Way of Water' heeft bizarre walvissen

Dat wordt gaaf.

Jim Pedd 24 juni 2022 06:20 in Algemeen
Jon Landau, uitvoerend producent van James Camerons Avatar: The Way of Water kwam recent met nieuwe informatie over de rits nieuwe zeewezens die verschijnen in de aankomende blockbuster.

De wereld Pandora waar Avatar: The Way of Water zich af zal spelen is een levendige. De zee zit vol leven, waaronder het grootste wezen dat we tot nu toe hebben gezien.

Avatar: The Way of Water
"Er zijn zoveel zeewezens waar mensen verliefd op kunnen worden. Het idee was om een wezen te maken dat past bij de schaal van Pandora. Dus een tulkun is ongeveer 30 meter lang. Ze zijn een zelfbewuste soort, net zo intelligent op hun eigen manier als de Na'vi dat zijn op hun manier."

In de trailer van Avatar: The Way of Water zie je een tulkun zwemmen met een Na'vi, de ranke blauwe aliens die wonen op Pandora.

Er zijn meer belangrijke wezens, zoals ook de ilu. "Dat is het waterequivalent van een direhorse. Ze zijn speelser dan skimwings."

Een skimwing is een speciaal rijdier dat de Na'vi gebruiken voor militaire doeleinden. "Ze zijn als grote vliegende vissen, maar ze houden hun staart in het water. Hun staart is hoe ze zich voortbewegen."

De Metkayina en de rifvolkeren gebruiken ze beesten als ze ten strijde trekken. "Ze kunnen echt eindeloos honderd kilometer per uur afleggen."

NieuwsFilm