Sylvie Meis is erg verhit in Saint Tropez op Insta-foto

De Nederlandse celeb is weer eens in Saint Tropez.

FilmTotaal 25 juni 2022 09:10 in Celebrity
Ze noemt zichzelf op Instagram een moeder, ondernemer, tv-presentator, liefdadigheids-patron, merkambassadeur, mediapersoonlijkheid en een #BreastCancerSurvivor. Maar Sylvie Meis is af en toe ook nog actrice, al de laatste jaren eigenlijk sporadisch.

Ze maakte haar debuut als actrice ooit in de tv-serie Pista!, die draaide van 2002 tot en met 2004. Uiteraard is de serie een vervolg op Costa! uit 2001. Dit keer geen zon en zee, maar veel sneeuw en après ski. Haar personages heet in de film zelfs Ice. Ze was ook te zien in de tv-film Pista! uit 2003.

Daarna was ze te zien in nog een Nederlandse film en twee Duitse producties, namelijk de Duitse tv-film Sophie, het onbekende Elvy's Wereld So Ibiza! en de Duitse versie van Misfit. Haar personage in de laatste film heet Direktorin Himmelmann.

Zonnig en warm op Insta
Nu zien we op Instagram een foto van Sylvie. Deze had zo uit het recente Costa!! kunnen komen, al bevindt de celeb zich nu niet aan de Spaanse kust. Ze verblijft aan Verde Beach in Saint Tropez, Frankrijk. Daar waar Sylvie graag gezien wil worden en de luxe vindt die ze nodig heeft. Heet is het er ook.


De foto's met de 43 jarige Sylvie Meis zien? Check deze hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm