Deze knalharde actiefilm stormt de Netflix Top 10 binnen

Het vervolg op S.W.A.T. nu op de streamer.

Bram de Groot 25 juni 2022 22:30 in Algemeen
De Netflix Top 10 heeft na een weer een nieuwe nummer één. Nadat de film Love & Gelato binnenkwam op de tweede positie wist de romkom al snel Spiderhead van de koppositie te tikken. Maar er is nu nog een nieuwe film bij gekomen.

En dat is de actie- en misdaadthriller S.W.A.T.: Firefight, het direct-to-dvd vervolg op S.W.A.T. uit 2003, dat al gebaseerd was op de gelijknamige tv-serie uit 1975.

Dit keer overigens geen Samuel L. Jackson, Colin Farrell en Michelle Rodriguez. Wel zie je rollen van mindere goden als Robert Patrick, Gabriel Macht, Giancarlo Esposito en Kristanna Loken.

S.W.A.T.: Firefight nu op #9 in de Netflix Top 10
In de film van Benny Boom (All Eyez on Me) wordt een S.W.A.T.-officier overgeplaatst naar Detroit waar hij een SWAT-team moet opleiden. Wanneer dit team een kidnap-situatie met harde hand weet op te lossen, krijgt de officier het aan de stok met een gevaarlijke en goedgetrainde moordenaar die achter de ontvoering zat.

Heb je nu zin op S.W.A.T.: Firefight te gaan kijken, dan kun je dat via deze link die je naar de film op Netflix brengt.NieuwsFilm