Marvel komt volgend maand al met groot nieuws over zijn toekomstplannen

Marvel komt volgend maand al met groot nieuws over zijn toekomstplannen

Kevin Feige zal aanwezig zijn op de San Diego Comic-Con.

Drie jaar geleden was Marvel voor het laatst aanwezig bij de San Diego Comic-Con. Een pandemie verder, keert de superheldenstudio dit jaar terug om een presentatie te geven over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe.

Kevin Feige, de baas van Marvel Studios, heeft vrijdag bekendgemaakt dat hij dit jaar zal terugkeren naar het populaire fanevent om op het podium van de welbekende Hall H (de grootste zaal) een voorproefje te geven van alle films en series die in de pijplijn zitten.

Terugblik
In 2019 was Marvel voor het laatst aanwezig. Toen kondigde de studio onder meer de vampierenfilm Blade aan met Mahershala Ali in de hoofdrol. Hoewel de studio sowieso niet elk jaar aanwezig is op het event, is het vanwege de pandemie nu alweer drie jaar geleden.

Verwachtingen
De vraag is hoeveel nieuws Marvel daadwerkelijk bekend gaat maken op het event. In september vindt immers ook de grote D23 Expo plaats; een evenement dat volledig in het teken staat van Disney, het moederbedrijf van Marvel Studios.

Toch kunnen we gezien de aanwezigheid van Marvel absoluut rekenen op wat nieuwtjes. De San Diego Comic-Con vindt tussen 21 en 24 juli plaats.

NieuwsFilm

meest populair