Chris Hemsworth over zijn naaktscène in 'Thor: Love and Thunder'

De Australische acteur wilde dit al een hele lange tijd doen!

Wouter Drummen 26 juni 2022 20:30 in Algemeen
Het komt wel vaker voor in superheldenfilms dat een superheld even zijn T-shirt uitrekt om zijn gigantische bovenlichaam te laten zien, maar een naakte superheld, dat is tamelijk zeldzaam. Chris Hemsworth deed dit echter wel voor de nieuwe Thor: Love and Thunder en laat zich hier tijdens een recent gesprek over uit.

De acteur speelt al enkele jaren Thor in het MCU, maar nog nooit liet hij zijn blote achterste zien, wat wel gebeurd in Love and Thunder. Toch heeft Hemsworth hier geen enkel probleem mee. Sterker nog, de acteur hoopte dat het er op een dag van zou komen.

Gesprek
Zo zegt Hemsworth: "Het is niet de eerste keer, ik liet al eerder mijn kont zien in 'Rush', al gaat het hier natuurlijk wel om een Marvel film en een mega blockbuster. Maar ik heb er niet veel moeite mee, ik bedoel, ik heb wel vaker mijn eigen achterste gezien!"

Toen de journalist hem vroeg of hij flink had getraind net voor de opnames van deze scène, zei Hemsworth het volgende: "Ik heb heel veel gedaan, maar eigenlijk was ik al 10 jaar bezig met deze scène. Het was een soort van droom voor mij. Toen ik de eerste keer top-less mocht gaan als Thor, dacht ik: "Het is mogelijk om nog iets verder te gaan..." En nu, al die jaren later, komt het er dan van!"

Bekijk het korte interview hieronder.NieuwsFilm