Amber Heard geeft niet op en gaat zelfs in beroep tegen vonnis smaadproces

Amber Heard geeft niet op en gaat zelfs in beroep tegen vonnis smaadproces

De actrice gaat opnieuw achter Johnny Depp aan, maar kan ze dit wel betalen?

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt, dan weet je dat Johnny Depp de rechtszaak tegen zijn ex, actrice Amber Heard, recentelijk heeft gewonnen. De actrice liet meteen na de uitspraak weten het niet op te geven en nu slaat ze dan ook alweer terug.

De Aquaman-actrice kondigde vrijwel meteen na de rechtszaak aan dat zij in hoger beroep zou gaan. In haar ogen ging het dan ook om een 'oneerlijk proces' en dat de 'berg aan bewijzen' meer dan genoeg had moeten zijn. Maar ze heeft blijkbaar nog meer te vertellen.

Depp v Heard 2.0
Beide partijen kwamen afgelopen vrijdag bijeen om een regeling van de torenhoge schadevergoeding te bespreken, aangezien Heard meerdere miljoenen aan The Pirates of the Caribbean-acteur moet geven. Heards advocaat kondigde toen echter aan dat de actrice in hoger beroep gaat, maar kan ze dit überhaupt wel betalen?

Heard is Depp nog veel geld schuldig en de rechter heeft dan ook besloten dat zij ruim 8 miljoen dollar aan borg moet overhandigen om de rechtszaak te mogen en kunnen vervolgen. Ook moet zij over dat bedrag 6 procent rente betalen aan Depp, ieder jaar dat de zaak zich voortsleept.

Onmogelijk
Heards advocate, Elaine Bredehoft, liet al eerder weten dat het onmogelijk is voor Heard om zo'n bedrag op te hoesten, maar volgens Bredehoft hoeft dit ook helemaal niet: "Je gaat niet tot een schikking komen als je onschuldig bent. Je gaat geen hoger beroep uit de weg, als je weet dat je gelijk hebt".

NieuwsFilm

meest populair