Yasmin Karssing en vriendin tonen billen in het zwembad op Insta-foto's

Yazzie is of was lekker op vakantie.

FilmTotaal 27 juni 2022 06:20 in Celebrity
Dit jaar had de Nederlandse celeb en actrice Yasmin Karssing rollen in twee series en een film. De relatief onbekende film Merindu Cahaya de Amstel verscheen al begin dit jaar. De series zijn een een stuk bekender.

Yasmin zagen we namelijk kort in de grote Amerikaanse serie Atlanta met onder meer Donald Glover en Zazie Beetz. Een tweede rol had ze in de Nederlandse komedieserie Tropenjaren, als Kim. Ze was te zien in de aflevering De Huwelijksboost.


"Mijn eerste filmrol is ontwikkeld... cooool stufffff 🎞 #tb," schrijft de Nederlandse celeb bij een reeks foto's op Instagram. Het is duidelijk dat het foto's van een tijdje terug zijn van tijdens een vakantie op Costa Rica. Ziet er gezellig uit!

We zien Yasmin overigens met een vriendin met de naam Cecily, op basis van haar Instagram-pagina vermoedelijk iemand die ook regelmatig pikanter wordt vastgelegd op de gevoelige plaat.


Bekijken hoe de 27 jarige Yasmin Karssing en vriendin eruit zien op Costa Rica? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm