Heb jij zin in meer Margot Robbie als Harley Quinn?

Zien we Robbie terug in het DC Extended Universe?

Bram de Groot 27 juni 2022 09:18 in Algemeen
Het DC Extended Universe heeft enkele opvallende en toch ook best memorabele rollen naar het witte doek gebracht. Misschien wel de opvallendste is de rol van Margot Robbie als Harley Quinn, in de comics het liefje van de Joker.

We zagen Robbie al in drie films in de rol, namelijk in Suicide Squad uit 2016, Birds of Prey uit 2020 en The Suicide Squad uit 2021. Maar krijgen we meer van haar Harley Quinn te zien?

Dit vragen waarschijnlijk meer mensen zich af. In reactie op een recent geplaatste foto van Robbie als Quinn door regisseur James Gunn, schreef een fan "Breng Harley alsjeblieft terug voor een ander project!"

James Gunn wil Quinn ook wel terug
Geen verkeerd idee," was de reactie van de The Suicide Squad en Peacemaker-regisseur. Het zijn echter nog geen redenen om aan te nemen dat Harley Quinn bijvoorbeeld terugkeert in een tweede seizoen van Peacemaker.


Ondanks Birds of Prey uit 2020 geen enorm financieel succes was, verschijnen er regelmatig berichten online dat er een spin-offfilm of -serie zou moeten komen. Wie weet krijgt ze daar een bijrol in.NieuwsFilm