Emma Roberts scoort rol in veelbelovende Marvel-film 'Madame Web'

De actrice zal naast onder meer Dakota Johnson en Sydney Sweeney te zien zijn in de superheldenfilm van Sony.

Jeffrey Kouters 28 juni 2022 22:30 in Algemeen
Sony heeft niemand minder dan actrice Emma Roberts (Scream Queens, We're the Millers) weten te schrikken voor zijn superheldenfilm Madame Web. Dat meldt Deadline.

Sony werkt hard aan de uitbreiding van zijn filmuniversum over personages uit de wereld van de bekende Marvel-held Spider-Man.

Na films over Venom en Morbius en aankomende projecten over Kraven the Hunter en El Muerto, werkt de studio dus ook aan een film over Madame Web.

Nieuwe versie
In de stripboeken is Madame Web een vrouw op leeftijd die een spierziekte heeft en in een spinnenweb hangt om in leven te kunnen blijven. Het personage heeft in de stripverhalen nooit tegen schurken gevochten.

Insiders melden aan Deadline dat Sony mogelijk iets anders met het personage gaat doen voor de filmbewerking. Madame Web wordt door hen omschreven als "de Doctor Strange van het Sony-universum".

Indrukwekkende cast
Emma Roberts is een interessante naam die nu aan het project verbonden is. Het is echter nog niet bekend welke rol ze zal spelen.

Eerdere namen die werden aangekondigd zijn Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Sydney Sweeney (Euphoria), Celeste O'Connor (Ghostbusters: Afterlife), Isabela Merced (Dora and the Lost City of Gold en Tahar Rahim (The Mauritanian).

S.J. Clarkson (Toast) gaat de prent regisseren. De superheldenfilm moet ergens volgend jaar verschijnen.

NieuwsFilm