Grote 'The Boys' schurk over mogelijke casting als 'Wolverine'

Gaat Antony Starr het stokje overnemen van Hugh Jackman?

Wouter Drummen 28 juni 2022 13:15 in Algemeen
Antony Starr is al een tijd lang actief als acteur, maar dankzij zijn rol in de uiterst populaire serie The Boys werd hij echt wereldberoemd. De nodige mensen zien hem als dé perfecte opvolger van Hugh Jackman als Wolverine, maar wat denkt hij hier eigenlijk zelf van?

Jackman speelde een lange tijd de geliefde superheld, maar zijn avontuur kwam tot een einde in de R-rated superheldenfilm Logan. Sindsdien wordt er flink veel gespeculeerd over wie het stokje van hem over zou kunnen nemen en fans zien Starr wel zitten.

Bad-ass
Starr speelde al een ultieme bad-ass in de serie Banshee, maar in The Boys speelt hij zelfs een superheld, namelijk de uiterst gewelddadige en gevaarlijke Homelander. Door deze serie denken velen dat hij het goed zou doen als Wolverine.

Op Instagram werd de onderstaande fan-art afbeelding gedeeld, waarin Starr te zien is een het iconische Wolverine pak en eerlijk is eerlijk, hij ziet er erg gaaf uit. De acteur reageerde zelf ook op 'het kiekje'. Zo zei Starr: "Oef, als ik alleen al aan al het stuntwerk denk doen mijn botten al pijn!"Wel of niet?
Nu dat Disney opnieuw beschikt over de X-Men rechten (sinds ze Fox overnamen) is de kans groot dat er vroeg of laat een nieuwe Wolverine komt. Jackman is 53 jaar oud, maar Starr is niet veel jonger. De acteur is namelijk 'al' 46, dus misschien wil het Huis van de Muis toch voor een iets jongere acteur gaan.

Harry Potter 'himself', Daniel Radcliffe (32 jaar oud) en Kingsman-acteur Taron Egerton (eveneens 32) worden ook vaker gelinkt aan de rol, en gezien hun leeftijd maken zij misschien meer kans. Het wordt hoe dan ook een hele opgave om de schoenen van Jackman te vullen.

NieuwsFilm