Gerucht: Disney heeft monsterbedrag klaarliggen voor Johnny Depps Jack Sparrow

Een nooit eerder gezien contract!

Wouter Drummen 28 juni 2022 22:30 in Algemeen
Johnny Depp won recentelijk de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard, waardoor de acteur misschien weer meer werk krijgt in Hollywood. Nu gaat het gerucht de ronde dat Disney hem terug wil hebben voor meer Pirates of the Caribbean-films. Ook zijn ze bereid hem een monsterbedrag aan te bieden!

Depp zei tijdens de rechtszaak namelijk dat hij niet terug zou keren voor meer Jack Sparrow-avonturen, zelfs als Disney hem 300 miljoen dollar zou geven. Dit deed de acteur in de rechtszaal onder ede, dus hij zou dit in principe niet mogen verbreken. Daar heeft het Huis van de Muis een oplossing voor.

Megacontact
Het gerucht dat nu de ronde doet is dat Disney eraan denkt Depp maar liefst 301 miljoen dollar te geven, zodat ze opnieuw samen kunnen werken. Poptopic.com kwam als eerste met dit nieuws, maar zolang niks officieel bevestigd is, kunnen we dit wel met een flinke korrel zout nemen.

Poptopic meldt echter dat een woordvoerder van Disney op dit moment probeert Depp te strikken voor een zesde Pirates-film, maar ook zouden ze een Disney+ series met hem willen maken, over een jonge Captain Sparrow.

Wel of niet
Ten eerste is het natuurlijk maar de vraag of dit hele verhaal klopt, maar mocht het echt zo zijn dan is het nog maar de vraag of Depp überhaupt opnieuw met Disney wil werken. De wereldberoemde studio liet hem namelijk snel vallen toen hij werd beschuldigd door Heard, waardoor er niet meer veel over is van een goede relatie tussen de studio en Depp.

NieuwsFilm