Gloednieuwe trailer voor 'The Invitation' is nu te zien

Screen Gems komt met nieuwe trailer voor een enge Britse thriller onder de naam 'The Invitation'.

Dirk van der Meer 28 juni 2022 15:22 in Algemeen
Deze uitgave van 'The Invitation' is niet te verwarren met de gelijknamige film The Invitation 2015. 'The Invitation' is een gloednieuwe Britse thriller van Australische filmmaker Jessica M. Thompson.

De film speelt zich af in Engeland maar is gek genoeg opgenomen in Hongarije. De hoofdrol is bekleed door Nathalie Emmanuel, die ook wel bekend staat om haar rol als Missandei in Game of Thrones. Verder wordt ze vergezeld door acteurs Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner en Sean Pertwee.

The Invitation trailer beloofd een gothic thriller
In de film volgen we Nathalie Emmanuel als Evie. Na de dood van haar moeder heeft Evie geen bekende familieleden meer, echter na een DNA test komt ze erachter dat ze nog een neef heeft waar ze niet vanaf weet.

Na contact op te nemen met de man wordt Evie uitgenodigd voor een riante trouwerij in Engeland maar bij aankomst is het allemaal niet zo oprecht als dat ze in de eerste instantie denkt.

In de trailer krijgen we een korte introductie op de cultachtige en moordlustige bezigheden van haar neef waar Evie in volle glorie bij betrokken wordt. Het belooft een zenuwslopende zit te worden.

Bekijk de trailer hier:


NieuwsFilm