Natalie Portman hint naar verwijderde scènes in 'Thor: Love and Thunder'

Natalie Portman hint naar verwijderde scènes in 'Thor: Love and Thunder'

Natalie Portman hint naar de omvang van de verwijderde scènes van Thor: Love and Thunder

Regisseur en scenario schrijver Taika Waititi heeft voor de nieuwe Thor een losse adaptatie gemaakt van Jason Aaron's Thor stripboek. Maar het was niet mogelijk om alles uit de strips te gebruiken. In een gesprek met Collider, gaf Natalie Portman aan dat er veel uit de film is geknipt. Maar ze is hoopvol dat de geschrapte scènes weer opduiken.


Bekijk de afbeelding

Op de vraag of ze verdrietig was dat bepaalde scènes uit de film waren geknipt, antwoordde Portman: "Heel erg, ik bedoel, dat is de vreugde en het verdriet van een Taika Waititi project is dat hij zo veel genialiteit en zo veel materiaal creëert dat de film een oneindig aantal dingen zou kunnen zijn. En dat betekent onvermijdelijk dat ongelooflijke, hilarische, ontroerende komedie en drama er uiteindelijk niet in zit. Dus, er is veel. Ik bedoel, er zijn volledige planeten die er niet meer zijn."

"Ik hoop dat het ergens op een DVD extra terecht komt of dat het ergens uitkomt," voegde Portman toe. "Want ik bedoel, ja, het is behoorlijk opmerkelijk spul."


Bekijk de afbeelding

"Ik wil niets spoileren, maar ik denk dat we weten dat er een soort wereld van goden is," zei Portman. "Ik denk dat dat in sommige van de trailers te zien is geweest. En dus sommige van de goden die je vast wel kent, welke, één in het bijzonder was hilarisch voor mij."

Er is dus veel wat de fans vooralsnog niet te zien krijgen, maar treur niet, Thor: Love and Thunder is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair