Keert Bryce Dallas Howard terug voor meer 'Jurassic World'-films?

Niet als actrice, maar als regisseuse?

Wouter Drummen 29 juni 2022 14:32 in Algemeen
Er werd gezegd dat Jurassic World: Dominion de laatste Jurassic-film zou zijn van de franchise, maar de vraag is natuurlijk of dit klopt. Ondanks het feit dat de blockbuster niet al te best werd onthaald, bracht hij vele honderden miljoenen op, dus een vervolg of een volledige reboot lijkt goed mogelijk. Er bestaat ook een kans dat Bryce Dallas Howard hiervoor terugkeert.

De actrice speelt Claire Dearing in de trilogie en heeft in alle drie de films een belangrijke rol. Hoewel haar verhaal tot een goed einde komt met het laatste deel, hopen de nodige fans toch dat zij terugkeert, maar niet perse als Claire. Sommige mensen zouden de actrice gaan een nieuw deel zien regisseren.

Regisseuse
Ze is zelf de dochter van een beroemde regisseur, Ron Howard (o.a. bekend van The Da Vinci Code en A Beautiful Mind), maar zelf heeft ze ook al de nodige ervaring. Dallas Howard wist bijvoorbeeld hoge ogen te gooien met The Mandalorian en The Book of Boba Fett, waarvoor zij ook verschillende afleveringen in heeft geblikt.

Fans hopen dan ook dat zij de kans krijgt om een nieuwe Jurassic-film te maken, aangezien zij al een lange tijd deel uitmaakt van de franchise, de geschiedenis ervan goed kent en van deze vaardigheden gebruik zou kunnen maken voor een nieuw sterk hoofdstuk.

Star Wars
Daar blijft het niet bij. Ook wordt Howard gezien als een perfecte naam om een Star Wars-film te maken, aangezien ze ook hier de nodige ervaring heeft. Het zou dus kunnen dat de actrice niet voor één maar twee van de bekendste franchises aller tijden wordt gevraagd.

NieuwsFilm