Dit wassenbeeld van James Bond-zangeres Billie Eilish wordt met de grond gelijk gemaakt

Dit wassenbeeld van James Bond-zangeres Billie Eilish wordt met de grond gelijk gemaakt

Het lijkt dan ook niet echt op het 20-jarige fenomeen...

Billie Eilish is pas 20 jaar oud maar al enorm bekend. De jonge zangers is een wereldberoemd fenomeen en werd ook de jongste zanger aller tijden die een Bond-song mocht maken (voor No Time to Die). Ze heeft dan ook een plaatsje weten te scoren in het Hollywood Wax Museum, maar hier is lang niet iedereen blij mee...

Het komt wel vaker voor dat bekendheden hun eigen wassen beeld krijgen, maar deze zien er niet altijd even goed uit. De Eilish-fans vinden het nieuwste beeld ook helemaal niks, wat niet heel erg gek is... Erg goed of leuk ziet haar beeld er niet uit. Oordeel zelf maar met de kiekjes hieronder.



Boos
Het duurde dan ook niet lang voordat het beeld van de Grammy-winnende zangeres met de grond gelijk werk gemaakt. Er kwamen de nodige reacties op, maar erg positief zijn de mensen niet. Ze vinden voornamelijk dat het beeld er 'veel ouder uitziet' dan de zangeres zelf.

Zo wordt er o.a. gezegd: "Dit is een grapje toch? Dit kan niet serieus zijn, dit is een 40-jarige vrouw die totaal niet op Billie lijkt" en "Smelt het maar en begin maar opnieuw, want dit lijkt nergens op" of "En wie is dit omaatje precies?"

NieuwsFilm

meest populair