Regisseur Taika Waititi in een keer een stuk minder zeker over zijn Star Wars-film

Regisseur Taika Waititi in een keer een stuk minder zeker over zijn Star Wars-film

De Nieuw-Zeelandse regisseur is iets minder optimistisch...

Het is al enige tijd bekend dat regisseur Taika Waititi een Star Wars-film gaat maken, maar tijdens een recent interview laat de filmmaker weten dat hij niet zeker is of hij zijn project wel 'mag maken'.

Waititi, o.a. bekend van Thor: Ragnarok en het vervolg, Thor: Love and Thunder, heeft al vaker hoge ogen weten te gooien met diverse films, waardoor hij nu een Star Wars-film mag maken. Toch twijfelt hij nu of dit gaat lukken.

Ervaring
Hoewel de regisseur al eerder werkte met Lucasfilm (aan de populaire Disney+ serie The Mandalorian, waarin hij eveneens te horen is als de droid IG-11) heeft hij het ook druk met de nodige andere projecten (Our Flag Means Death en Time Bandits) waardoor zijn Star Wars-film flink wat vertraging heeft opgelopen.

Waititi liet wel weten dat hij op dit moment bezig is met het script, maar dat hij nog twijfelt over het potentieel ervan. Hij weet dan ook niet zeker of zijn werk goedgekeurd zal worden. Bekijk zijn reactie hieronder.

Onzeker
"Ik ben eraan begonnen, maar ik moet nog echt doorkrijgen wat het nu precies betekend om een Star Wars verhaal te schrijven" begint hij. "Ik moet nog maar even zien hoe me dat afgaat, want als ik eenmaal mijn script indien krijg ik pas te horen wanneer het wordt gemaakt en of het überhaupt gemaakt gaat worden..."

NieuwsFilm

meest populair