Marvel-fans haten de dood van dit nieuwe personage in 'Doctor Strange 2'

Maakt hij eindelijk deel uit van het MCU...

Wouter Drummen 30 juni 2022 13:51 in Algemeen
Recentelijk verscheen het Doctor Strange vervolg, genaamd Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop. Er zitten de nodige gave cameo's in de blockbuster, maar niet iedereen vindt dit onderstaande moment gaaf. Opgelet: SPOILERS volgen!

Natuurlijk is Benedict Cumberbatch wederom te zien als Doctor Strange, terwijl Elizabeth Olsen opnieuw in de huid kruipt van Wanda Maximoff/Scarlet Witch, maar zij is verre van goed in de film. Ze richt heel wat schade aan, maar een scene vinden veel fans voornamelijk 'te ver' gaan.

Korte duur
Al jarenlang vragen Marvel-fans om John Krasinski te casten als Fantastic Four's Reed Richards en in de blockbuster komt het er eindelijk van. Zijn aandeel in de film is echter van korte duur, aangezien Scarlet Witch snel korte metten met hem maakt in een ongekend brute Marvel-scène.

De regisseur van de film, Sam Raimi, liet weten dat hij op de hoogte was van de fancasting en daarom Krasinski liet opduiken in Doctor Strange 2, maar dat het hierbij blijft. Fans zijn dan ook diep teleurgesteld, iets dat ook wel duidelijk te merken is aan alle reacties online, waarvan er hieronder een paar zijn te zien.

NieuwsFilm