Deze acteur praat mond voorbij en verklapt dat hij 'Doctor Doom' gaat spelen!

Een foutje van de wereldberoemde radiopresentator.

Wouter Drummen 30 juni 2022 20:30 in Algemeen
Marvel heeft héél wat plannen voor de komende jaren. Er wordt momenteel gewerkt aan de nodige superheldenfilms en als we radiopresentator Howard Stern mogen geloven, komt er ook een Doctor Doom-film!

De bekende presentator verklapte dit, zo te zien per ongeluk, tijdens zijn Howard Stern show. Na een recente aflevering bleven de microfoons tijdens de advertenties aanstaan, waardoor luisteraars Sterns gesprek oppikken waarin hij zegt Doctor Doom te gaan spelen in een vooralsnog onbekend Marvel-project.

Al lang
Heel erg gek is dit niet. Tussen 2005 en 2015 hebben we Doctor Doom al drie keer zien opduiken, maar Marvel heeft blijkbaar al lang interesse in het maken van een solo-film rondom de bekende schurk.

Fox was hier ook al min of meer mee begonnen. Regisseur Noah Hawley zou dit gaan maken, maar nadat het Huis van de Muis Fox overkocht, viel dit in het water. Nu gaat Disney hier dus blijkbaar mee aan de slag.

Clip
De clip is hieronder terug te beluisteren. Zo is duidelijk te horen dat Stern er zijn twijfels over heeft, aangezien hij nog niet echt veel geacteerd heeft. Wel is hij bijna 2 meter lang, dus mocht hij Doctor Doom in een live-action film spelen, dan zal Marvel hem wel indrukwekkend over laten komen.NieuwsFilm