Pedro Pacal en Ethan Hawke tekenen voor veelbelovende western 'Strange Way Of Life'

Van de bekende Spaanse regisseur Pedro Almodóvar.

De Spaanse regisseur Pedro Almodóvar maakt voornamelijk Spaanstalige dramafilms, maar gooit het nu eens volledig over een andere boeg. Hij gaat namelijk een western maken en heeft twee bekende Hollywood-sterren weten te strikken.

Zo hebben Pedro Pascal en Ethan Hawke voor de hoofdrollen getekend. Beide mannen weten wat het is om in actieprojecten mee te spelen. Pascal wist hoge ogen te gooien in populaire series als Game of Thrones, Narcos en The Mandalorian, terwijl Hawke de nodige western-ervaring heeft (A Valley of Violence, The Kid en The Magnificent Seven).

Verhaal
De film, genaamd Strange Way of Life, gaat over Silva en Jake, twee bekende scherpschutters. Silva onderneemt een lange reis nadat hij wordt uitgenodigd door zijn oude vriend Sheriff Jake, met wie hij 25 jaar geleden samenwerkte. Eenmaal daar komt Silva erachter dat het niet enkel en alleen gaat om het te hebben over oude herinneringen...

De film zal in het Engels opgenomen worden, al zullen de opnames wel plaatsvinden in Zuid-Spanje, in de woestijnregio van Almería, waar ook de legendarische The Good, the Bad and the Ugly werd gemaakt. Het productiebedrijf van Almodóvar, El Deseo, is op dit moment ook bezig met het opzetten van een ranch in de buurt van Madrid, waar eveneens een deel van de film zal worden opgenomen.

Korte speelduur
Strange Way of Life wordt (helaas) wel maar een korte film, al wist Almodóvar al eerder hoge ogen te gooien met zijn vorige Engelstalige korte film, The Human Voice. Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer de film te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair