Cameron Diaz terug op het scherm voor eerste nieuwe film sinds 2014

Cameron Diaz terug op het scherm voor eerste nieuwe film sinds 2014

Actrice Cameron Diaz komt uit haar zelfopgelegde pensioen om de hoofdrol te spelen in de Netflix actie-komedie film 'Back In Action' met Jamie Foxx.

Actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor haar eerste nieuwe film sinds Annie uit 2014. Ze is vooral bekend van haar rollen in films als There's Something About Mary en de Charlie's Angels-franchise.

Diaz' laatste speelfilmrol was de 2014-bewerking van Annie, waarin ze Hannigan speelde tegenover Jamie Foxx' Will Stacks. De film was een bescheiden hit, maar zou Diaz' laatste rol in film of televisie zijn, waarbij ze ervoor koos om zich te richten op haar persoonlijke leven.


Bekijk de afbeelding

Hoewel ze nooit formeel haar pensioen aankondigde, stopte de actrice gewoon met werken. In die tijd is ze echtgenoot, moeder en auteur geworden.

Terugkeer
Diaz's terugkeer werd aangekondigd door Jamie Foxx, die met haar zal schitteren in de toepasselijk getitelde actie-komedie Back In Action van Netflix. De aankondiging werd gedaan met een opname van een telefoongesprek van Foxx met Diaz, die haar nervositeit uit over het terugkomen als actrice. Bekijk het aankondigingsgesprek hieronder:



NieuwsFilm

meest populair