Eerste foto uit aanstaande Stephen King-film 'Salem's Lot'

Salem's Lot moet in september verschijnen.

Bram de Groot 1 juli 2022 20:30 in Algemeen
Dit jaar verscheen al de Stephen King-film Firestarter in de bioscopen en binnenkort moet er weer een nieuwe verfilming van de King of Horror verschijnen. Voor september staat namelijk de film Salem's Lot gepland. Hieronder een eerste beeld uit de film.

Voorlopig is dit het enige beeld dat officieel is verschenen uit de film van regisseur Gary Dauberman, bekend van Annabelle Comes Home. Er zijn rollen voor Lewis Pullman als Ben Mears, Alfre Woodard als Dr. Cody, Makenzie Leigh als Susan Norton en Nicholas Crovetti als Danny Glick.

Eerste foto uit Salem's Lot
In de film ontmoeten we Ben Mears, een man die terugkeert naar zijn Jerusalem's Lot, de plaats waar hij opgroeide. Hij zoekt namelijk inspiratie voor zijn nieuwe boek. Maar eenmaal daar komt hij erachter dat zijn thuisstadje bedreigd wordt door een vampier.

Op onderstaand beeld dat op de cover staat van de vernieuwde boekcover zien we de personages Ben Mears, Susan Norton, Mark Petrie, Father Callaghan en Doctor Cody.

Salem's Lot staat vooralsnog gepland voor 9 september en als die datum blijft staan dan laat een trailer waarschijnlijk niet lang op zich wachten.NieuwsFilm