'Wonder Woman'-ster totaal onherkenbaar op nieuwe foto's

'Wonder Woman'-ster totaal onherkenbaar op nieuwe foto's

Chris Pine werkt aan zijn debuut als regisseur.

Chris Pine ziet er normaal ontzettend verzorgd uit: zijn haar strak naar achter gekamd, een gladgeschoren gezicht en stijlvolle kleding. Er zijn echter nieuwe foto's van de Hollywoodhunk verschenen waarop hij haast niet meer te herkennen is.

Je zult even twee keer moeten kijken wanneer je deze nieuwe foto's van Chris Pine ziet. Deze zijn gemaakt op de set van zijn nieuwste film.

De beroemdheid werkt hard aan zijn debuut als regisseur. De opnames voor deze film - met de titel Poolman, waarin niemand minder dan Danny DeVito een grote rol heeft - zijn momenteel bezig in Los Angeles.

Totaal anders
Pine ziet er op dit foto's echt totaal anders uit. Hij heeft lange blonde manen en eveneens een lange, vrij onverzorgd ogende baard. Het is een radicale lookverandering voor de acteur die we normaal kennen van zijn perfecte voorkomen.

Tegelijk staat hij nu natuurlijk niet in de spotlights en is hij vooral gewoon aan het werk. Hij zal minder tijd hebben en zich vooral willen focussen op het afleveren van een goede film.

Benieuwd naar de foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm

meest populair