'Netflix-heldin Jessica Jones komt snel naar het Marvel Cinematic Universe'

Krysten Ritter zal volgens dit nieuwe gerucht worden herenigd met een andere bekende burgerwacht.

Jeffrey Kouters 2 juli 2022 14:39 in Algemeen
Marvel zou concrete plannen hebben om Krysten Ritters Jessica Jones terug te halen voor het Marvel Cinematic Universe. Dat schrijft de bekende primeurtjesjager MyTimeToShineHello op Twitter.

Jessica Jones is een detective en oud-superheldin. Ze heeft verschillende superkrachten. Zo is ze sterker dan een gemiddeld persoon en kan ze heel hoog springen. Jones staat bekend om haar droge humor (Ritter wordt door fans dan ook gezien als de perfecte actrice voor deze rol) en drankmisbruik.

Jessica Jones was een van de series die Marvel in samenwerking met Netflix heeft gemaakt. Deze deal is inmiddels voorbij en de series zijn verhuisd naar Disney+. Dat betekent ook dat Marvel de rechten over deze personages weer volledig in handen heeft en kan gebruiken voor zijn eigen films en series.

Concrete plannen
Primeurtjesjager MyTimeToShineHello claimt nu dat het de bedoeling dat Ritter een rol krijgt in de Disney+-serie die Marvel aan het ontwikkelen is rondom Charlie Cox' Daredevil. Meer informatie heeft de scooper op dit moment niet.

Daredevil had natuurlijk een cameo in Spider-Man: No Way Home als advocaat van Peter Parker. Ritter hint al enige tijd op haar terugkeer als Jones. Op social media heeft ze meermaals laten zien dat ze druk aan het trainen is.

Het is niet bekend of Kevin Feige, de baas van Marvel Studios, plannen heeft voor Luke Cage en Iron Fist.

NieuwsFilm